Résztvevők írták

“A Kriston-módszer nagyon profi, rengeteg szeretettel teli munka van benne. Köszönet érte! Gyöngyi személye a tréninghez feltette az i-re a pontot, hálás vagyok, hogy tőle tanulhattam. Büszke vagyok magamra, hogy belevágtam a tornába és köszönöm mindenkinek az áldozatos munkát. Ez több, mint torna, ez kőkemény pszichológia is egyben. Nagyon sokat kaptam a tréning során, úgy ismeretet, mint támogatást, ösztönzést. Mindenkinek csak ajánlani tudom! Köszönöm!”

 

Rita

“Nagyon örülök, hogy részt vettem a tanfolyamon. Nagyon sok hasznos gyakorlatot tanultunk, melyek pozitív hatásait máris megtapasztaltam. Gyöngyi nagyon kedves, empatikus oktató, oldott légkört teremt. A helyszín szintén nagyon ideális a tréninghez, tágas, tiszta, nyugodt légkört teremt a női dolgokról való beszélgetéshez és a gyakorlatok elsajátításához. Az altest edzésére minden nőnek szüksége lenne, engem tökéletesen meggyőzött ennek fontosságáról. Minden nőnek ajánlom tinédzser kortól a változó korig sőt még utána is! Köszönöm Kriston Andreának is és Gyöngyinek is!”

Anikó

“Örülök, hogy részt vehettem a tréningen, nagyon hasznos volt számomra, amely életmódbeli változtatásokra ösztönzi az embert. Már két hét rendszeres gyakorlás után érezhető a jótékony hatása. A tréner pozitív kisugárzása, felkészültsége,energikussága, lelkesedése és kedvessége nagymértékben hozzájárul az eredményességhez, valamint rendkívül motiváló. Szívesen ajánlom mindenkinek!”

 

 

Hajnalka

“Köszönöm, hogy részt vehettem ezen a tanfolyamon. Fogalmam sem volt, hogy mi fog itt történni. Azt gondoltam, hogy adok egy esélyt magamnak és az egészségügyi problémám megoldásának. Gyöngyi személyisége és szakmai tudása nagy hatással volt rám. Úgy hiszem hogy ö mindent megtett azért, hogy nekem és persze ennek a nagyon kedves, vidám csoportnak megmutassa, megtanítsa a gyakorlatok alapján, hogyan legyünk igazán nők és hogyan érezzük jól magunkat a bőrünkben. A megvalósítás már rajtunk múlik. Köszönjük neked is Andrea!”

Ica

“Nagyon örülök, hogy részt vehettem Kracker Gyöngyi által vezetett intim tornán. Megnyugtató érzés volt, hogy egy tapasztalt, melegséget sugárzó és nőiességében hiteles embertől kaphattam meg ezt a tudást. Várandóságom hatodik hónapjában vettem részt a tanfolyamon, és úgy érzem életem egyik legjobb és leghasznosabb döntése volt. A képzés során anatómiailag teljesen világossá vált a gát kinézete, megértettem a funkcióját, és hogy hogyan vigyázzak az alhasi szerveimre a jövőben. A lelkem minden egyes alkalommal feltöltődött, szükségem volt a nőiességgel kapcsolatos gondolatokra, hogy igazán nyitottnak érezzem magam a szülővé váláshoz. Kriston Andrea módszerét egy letisztult, pontos, holisztikus (testet és lelket egyszerre érintő) módszernek tekintem, amely dinamikusan fejlődik és megbízható. Úgy érzem, nem csak azt kaptam meg, amit elvártam, hanem annál sokkal többet, Köszönöm.”

Anikó

Szeretettel várok mindenkit, aki tenni szeretne az intim egészségéért!

A tested meghálálja mindazt a figyelmet, amelyet szeretettel, türelemmel és elfogadással ráfordítasz!