Magamról

Régóta tudom, hogy az egyik életfeladatom a segítés és a támogatás. Több, mint 30 évig sérült gyerekekkel foglalkoztam. 25 éve pedig testtudatos mozgásformákat is oktatok. Nőtársaimat igyekszem segíteni abban, hogy tiszteletben tartva a testük igényeit és határait, szeretettel gondozzák azt. A Kriston módszer ®  által nem csak a test pozitív változásaiban tudok támogatást nyújtani, hanem a lelkiekben is.

Ahogy teltek az évek én is egyre tudatosabbá váltam életvitelemben, életszemléletemben és a testemhez való viszonyulásomban. Közben azt vettem észre, hogy az élet sorra kínálja azokat a lehetőségeket, amelyek által én is fejlődhetek a nőiségem terén és a környezetemet is segíteni tudom ebben. Egyre inkább egyértelművé vált számomra, hogy ez az utam, mert jó érzésekkel töltöttek el az új feladatok és kihívások. Sok-sok pozitív megerősítés és visszajelzés is támogatott abban, hogy újabb és újabb ismereteket szerezzek a női testi és lelki egészség témában. Így jutottam el Kriston Andreához és végtelenül hálás vagyok, hogy tiszta forrásból, közvetlenül a kidolgozójától tanulhattam meg a Kriston módszert®.

Kracker Gyöngyi

Célom

Célom támogatni a nőket a változásban valamint a testi és lelki gyógyulásban, hogy a női létüket örömtelibben és egészségesebben tudják megélni. A hozzám fordulóknak igyekszem átnyújtani mindazt az ismeretet és tudást, amellyel egy életre szólóan az altestük tudatos védelmét biztosítani tudják úgy, hogy közben pozitívan megváltozik a viszonyuk ezzel a
testrészükkel. A tréningeken tabuk nélkül beszélek olyan intim témákról, amelyek a mindennapi életünk részei és még sem beszélünk nyitottan és őszintén róluk. Izgalmas feladatnak és örömteli kihívásnak érzem, hogy a különböző korosztályok, legkülönbözőbb problémáinak a megszüntetésében támogató és inspiráló lehetek.

Trénerként

Kriston Intim Torna® trénerként vállaltam, hogy a Kriston Módszer® új elemeit folyamatosan elsajátítom és a legújabb ismeretek birtokában tartom a tanfolyamaimat. Mivel a módszer folyamatosan fejlődik, ezért rendszeresen részt veszek a továbbképzéseken és minden olyan programon, fórumon, ahol gyarapíthatom a tudásomat. Mindezeket nagyon fontosnak
tartom, mert így tudom a legtöbb támogatást megadni a hozzám fordulóknak.

Tanfolyamok

Tanfolyamokat jelenleg Szegeden, Orosházán, Makón és Mezőkovácsházán tartok, de igény esetén szívesen megyek más településekre is. Szerepelek a hivatalos tréneri vizsgával és engedéllyel rendelkezők listáján, amely feltétele annak, hogy tarthassak Kriston Intim Torna® tanfolyamokat.
www.kriston.eu

Egyénileg is szívesen foglalkozom azokkal, akik valamilyen oknál fogva nem tudnak vagy nem akarnak részt venni csoportos tréningeken.

Az aktuális tréningek időpontjait a „tanfolyamok” menüpont alatt találhatod meg.

Szeretettel várok mindenkit, aki tenni szeretne az intim egészségéért!

A tested meghálálja mindazt a figyelmet, amelyet szeretettel, türelemmel és elfogadással ráfordítasz!