Magamról

Régóta tudom, hogy fontos életfeladataim az oktatás és ezzel együtt a támogatás. Több, mint 30 évig sérült gyerekekkel foglalkoztam. 1996 óta pedig testtudatos mozgásformákat is oktatok. Nőtársaimat igyekszem segíteni abban, hogy tiszteletben tartva a testük igényeit és határait, szeretettel gondozzák azt. 

A Kriston-módszer ®  által nem csak a test pozitív változásaiban igyekszem támogatást nyújtani, hanem lelkiekben is.

Ahogy teltek az évek egyre tudatosabbá váltam életvitelemben, életszemléletemben és a testemhez való viszonyulásomban. Közben azt vettem észre, hogy az élet sorra kínálja azokat a lehetőségeket, amelyek által én is fejlődhetek a nőiségem terén és a környezetemet is segíteni tudom ebben. Egyre inkább egyértelművé vált számomra, hogy ez az utam, mert jó érzésekkel töltöttek el az új feladatok és kihívások. Sok-sok pozitív megerősítés és visszajelzés is támogatott abban, hogy újabb és újabb ismereteket szerezzek a női testi és lelki egészség témában. Így jutottam el Kriston Andreához és végtelenül hálás vagyok, hogy tiszta forrásból, közvetlenül a kidolgozójától tanulhattam meg a           Kriston- módszert®.

Kracker Gyöngyi

Célom

Célom támogatni a nőket a változásban valamint a testi és lelki gyógyulásban, hogy a női létüket örömtelibben és egészségesebben tudják megélni. A hozzám fordulóknak igyekszem átnyújtani mindazt az ismeretet és tudást, amellyel egy életre szólóan az altestük tudatos védelmét biztosítani tudják úgy, hogy közben pozitívan megváltozik a viszonyuk ezzel a
testrészükkel. A tréningeken tabuk nélkül beszélek olyan intim témákról, amelyek a mindennapi életünk részei és még sem beszélünk nyitottan és őszintén róluk. Izgalmas feladatnak és örömteli kihívásnak érzem, hogy a különböző korosztályok, legkülönbözőbb problémáinak a megszüntetésében támogató és inspiráló lehetek.

Kriston Intim Torna női trénerként

Kriston Intim Torna® női trénerként vállaltam, hogy a Kriston-Módszer® új elemeit folyamatosan elsajátítom és a legújabb ismeretek birtokában tartom a tanfolyamaimat. Mivel a módszer folyamatosan fejlődik, ezért rendszeresen részt veszek a továbbképzéseken és minden olyan programon, fórumon, ahol gyarapíthatom a tudásomat. Mindezeket nagyon fontosnak
tartom, mert így tudom a legtöbb támogatást megadni a hozzám fordulóknak.

KRISTON INTIM TORNA NŐKNEK
MOTTÓ:
A változás lehetősége, ami egészséghez segít.
DEFINÍCIÓ:
Az alhas egészségét szolgáló módszer, mely egyben a medencefenéken elhelyezkedő izmok karbantartó tréningje. A női intim szervek atrófiája, túlterhelése és distressze által provokált tünetek prevenciója és önrehabilitációja.

A Kriston Intim Torna® igazolt hatásosságát az egyedülálló oktatási módszerének, az izomfejlesztő koncepciójának és a fejlődést, az alhasi szervek egészséges funkcióját javító egyedülálló eszköztárának köszönheti. A 12 órás foglalkozás sokak számára női életútjukhoz támogató adalék. A Kriston-módszerre jellemző hármas egészségtámasz: mozgásprogram + alhasvédő szokások + érzelmeket meghatározó gondolkodási stratégia. Mindezek, az egyéni mozgásprogrammal kiegészülve jelentős életminőség javulást generálnak. A Kriston Intim Torna® hatásossága vizsgálatokkal igazolt. A kliensek azon teendőket sajátítják el az egészségükért, amiket helyettük nem tehet meg az orvos. A medencefenéki izmok ereje, vérellátásukat biztosító erek fala, a hólyag-, méhtest-, végbél anatómiai magassága rendszeres gondozást igényel.          A Kriston Intim Torna® elsajátítása és rendszeres végzése fiatal felnőttkortól javasolt az egészséges menstruációért, a minőségi szexualitásért, a termékenység elősegítése érdekében, a szülésre való felkészülésként, később a záróizmok megfelelő működéséért, a jobb életminőséget biztosító időskorért. A tudatos alhasvédelemmel minden életkorban kezedbe veheted az egészséged és megtapasztalhatod, hogy mennyire más, amikor a záróizmaidban érzékeled az erőt. A Kriston Intim Torna nőknek tréning 17 éves kortól ajánlott.

Tanfolyamok

Csoportos tanfolyamokat jelenleg Szegeden  tartok, de igény esetén szívesen megyek más településekre is. Szerepelek a hivatalos tréneri vizsgával és engedéllyel rendelkezők listáján, amely feltétele annak, hogy tarthassak Kriston Intim Torna® tanfolyamokat nők számára.

Az alábbi link alatt megtalálható vagyok az oktatásra jogosult trénerek között és itt szerepelnek mindig az aktuális tréning időpontjai is.
www.kriston.eu

Egyénileg is szívesen foglalkozom azokkal, akik valamilyen oknál fogva nem tudnak vagy nem akarnak részt venni csoportos tréningeken.

Egyéni online tanfolyam végzésre is van lehetőség, amennyiben földrajzi távolság vagy más akadályoztatás ezt teszi csak lehetővé.

Az aktuális tréningek időpontjait a „tanfolyamok” menüpont alatt találhatod meg.

Oktatásra jogosító igazolásaim:

Szeretettel várok mindenkit, aki tenni szeretne az intim egészségéért!

A tested meghálálja mindazt a figyelmet, amelyet szeretettel, türelemmel és elfogadással ráfordítasz!