A női betegségek és az azok mögött húzódó lelki okok

A 12 órás tréningen nem csak mozgástanulás történik, hanem sok szó esik arról is milyen összefüggés van a női betegségek kialakulása és a lélekben zajló folyamatok között.

A hormonális rendszer nagyon érzékenyen reagál a bennünk zajló érzelmekre és a stresszre, így nagyon gyakran menstruációs zavarok, mióma, ciszta és endometriózis formájában szeretné felhívni a figyelmet arra, hogy valamin ajánlatos változtatni. Sok nő él együtt ezekkel a betegségekkel úgy, hogy hosszan tartó szintetikus gyógyszer szedés után vagy akár már egy-két műtéten is túljutva, még mindig fennáll a probléma és a vele járó fájdalmas tünet. Egy nagyon fontos dolog maradt el ezekben az esetekben, megkeresni magát a kiváltó okot, amely szinte mindig a lélekben rejtőzik.

Ezek lelki tényezők lehetnek transzgenerációs örökségek, előző életbeli traumák, családból hozott minták, előzőleg megélt traumák, születési élmények, de a női betegségek kialakulását befolyásolhatja az is milyen önértékeléssel, milyen önszeretettel, önelfogadással éli az adott nő a mindennapjait. Egyáltalán el tudja-e fogadni azt, hogy nő? Meg tud-e barátkozni a menstruációval? Hogyan viszonyul a szüléshez és a szexualitáshoz? Stb…

Sok-sok lelki befolyásoló tényezőt lehetne még felsorolni, de most csak ennyit írok le gondolatébresztőnek. Ha eljössz egy 12 órás Kriston Intim Torna tanfolyamra, akkor sok történetet meghallgatva juthatsz majd közelebb magadhoz, a nőiségedhez és megértheted miért jelent meg az életedben az a kellemetlen tünet, ami valamire nagyon fel szeretné hívni a figyelmedet. 

Ahol tünet van, ott mindig van probléma is. Ha szeretnéd azt megszüntetni, tenned kell érte! Nem érdemes mástól várni a megoldást! 

Szeretettel várlak!