Hogyan is állunk az intim kommunikációval?

Minden tanfolyamon szó esik arról, hogy az intimitásról beszélgetni mennyire fontos, nem szabad, hogy tabu téma legyen. Attól még, hogy valaki nem beszél az intim tüneteiről vagy az intimitás területén ért sérelmeiről, fájdalmairól, attól azok még léteznek és egyre inkább megbetegítik a testet és a lelket.

Sokszor azok sem tudnak ezekről a problémákról, akik az illető közvetlen környezetében élnek. Szülő, testvér, házastárs, barát, barátnő, pedig lehet, hogy a helyzet kialakulásához és a tünet megjelenéséhez nekik is közük van.

A múlt héten indult tanfolyami csoportból mesélte egy hölgy, hogy amikor Ő eldöntötte, hogy eljön a tréningre, szólt két legjobb barátnőjének is, hogy tartsanak vele. Nagy meglepetésére már mindketten rendszeres gyakorlói a Kriston Intim Tornának.  Olyan barátnőkről van szó, akik eddig úgy gondolták, hogy mindenről tudnak beszélgetni. Most kiderült, hogy még sem. De a jó hír az, – és ezt számtalan tanfolyamon részt vett jelezte már felém, – hogy a tréninget követően sokkal bátrabban és nyíltabban mernek intim dolgokról kommunikálni.

A helyzet az, hogy Kriston Andreát idézzem: ” Jólneveltségünkben vagyunk alul műveltek”. Ezen igyekszünk mi Kriston Trénerek változtatni.

Ha szeretnél Te is többet tudni az intimitásról, a vele járó tünetekről, lelki folyamatokról, akkor lépd át a határaidat és jelentkezz valamelyik tanfolyami csoportba. Minél fiatalabb korban megszerzed a tudást, annál több időd lesz azt hasznosítani és a hozadékát élvezni 

Jelentkezni itt a honlapon is tudsz.

Sok szeretettel várlak!