Hogyan gyakoroljunk hatékonyan?

Kiemelkedő szinten űzni bármilyen fizikai készséget csak gyakorlás útján lehet.

A gyakorlás egy adott tevékenység ismétlése annak fejlesztése céljából, ami segít minket abban, hogy azt ezután gyorsabban, könnyebben és magabiztosabban hajthassuk végre. De tulajdonképpen mit is tesz a gyakorlás, amitől jobbak leszünk?” – erről szól az alábbi kisfilm…A magyar nyelvű feliratot a “Beállítás” alatt találod meg…

A Kriston tanfolyamokon igyekszem minden segítséget és információt megadni ahhoz, hogy az otthoni gyakorlás minél hamarabb beépüljön a napi tevékenységek sorába. A tréningeken egy nagyon alapos, közel 270-300 gyakorlatból álló mozgás tanulási folyamat részesei lehetnek azok, akik szeretnék elsajátítani azt a tudást, amellyel otthoni rendszeres gyakorlással hatékonyan képesek edzeni a medencefenék izomzatát. Olyan mozgató és érzékelő központot alakítunk ki az agykéregben, amely elengedhetetlenül szükséges ahhoz, hogy a gát izomzatát tudatosan és eredményesen működtetni tudjuk. A tanulási folyamat során és a gyakorlásban is sokat segít a vizualizáció. De, aki úgy gondolja, hogy elég csak elképzelni a mozgást és rövid időn belül extra erősek lesznek a záróizmai és a medencefenék izmai, azt csalódás fogja érni. A húzogatás sem elég…

Mi kell ahhoz, hogy a medencefenék izmai visszanyerjék régi állapotukat, a női szervek visszakerüljenek a megfelelő helyükre és a működésük is javuló tendenciát mutasson?

– Először is részt venni egy 12 órás Kriston Intim Torna@ tanfolyamon, ahol elsajátítod ezt az egyedülálló módszert, amelynek hatékonyságát klinikai vizsgálatok is igazolják.

– Megteremteni a mindennapokban azt a 10-15 perc „énidőt”, amely alatt senki és semmi nem zavar és nyugodtan tudsz gyakorolni.

– Önszeretet, türelem és hit az öngyógyító képességeidben.

Szívesen tartok kisebb csoportoknak ( barátnők, nyugdíjasok, sportolók, stb…) is tréninget. Aki nem szeretne csoportban részt venni, azok számára egyéni tréning is lehetséges.

Sok szeretettel várlak! Kracker Gyöngyi Kriston Intim Torna@ Tréner