Milyen érzelmi forgatókönyvvel élsz?

A kutatók kimutatták, hogy gondolataink – legyenek akár hangulati állapotok, érzelmek, hiedelmek, szorongás vagy depresszió – közvetlen módon hatnak az immunrendszerünkre.

Úgy tűnik, gondolataink pontosan az immunrendszer, a hormonrendszer, illetve a központi és perifériás idegrendszer összjátékának középpontjában foglalnak helyet. A neurotranszmitterek, a hormonok és neuropeptidek mint szállító mechanizmus működnek ezek között a rendszerek között és „kézbesítik” a negatív és pozitív gondolatainkat.”

A női betegségek és a medencealapi izmok állapota is nagymértékben múlik azon, hogy milyen gondolatokkal és érzelmekkel élünk. Pl.
 Milyen érzelmekkel éljük meg a nőiségünket és a vele járó folyamatokat, eseményeket ( menstruáció, szexualitás, szülés, menopauza)
 Mit gondolunk magunkról, a testünkről és a női szerveinkről.
 Milyen érzelmi forgatókönyvvel éljük a mindennapjainkat, emberi kapcsolatainkat, milyen a viszonyunk a munkánkhoz, társunkhoz, stb..
 Milyen viszonyban vagyunk a szüleinkkel, gyermekeinkkel és a férfiakkal
 Milyen érzelmekkel gondolunk vissza a múltunk eseményeire és a hozzájuk tartozó személyekre

A Kriston Intim Torna tanfolyamokon tanultak segítenek abban, hogy a negatív érzelmi forgatókönyv átíródjon pozitívvá valamint önrontó gondolatok helyét önelfogadó és szerető gondolatok tudják elfoglalni.