Tanfolyamok

A tanfolyamok kiscsoportos létszámmal indulnak, természetesen a kellő intim környezet biztosításával. A résztvevőknek nem kell elmondania a csoport előtt, hogy ki milyen problémával érkezett, egy kérdőív kitöltése után tájékozódom arról, kinek miben van szüksége támogatásra és hasznosítható információkra. A tanfolyam végén mindenki kap egy hanganyagot, amely segíti az otthoni gyakorlását. Rendszeresen indítok ismétlő mini tanfolyamokat is, ahol lehetőség van a tudás felfrissítésére valamint levélben is küldök olyan hasznos információkat, amelyek a testi és lelki fejlődésben segítségére lehetnek mindazoknak, akik igénylik ezt a fajta kapcsolattartást. Igény esetén egyéni konzultációra is van lehetőség.

Előfordulhat, hogy számodra valamilyen oknál fogva a csoportban részvétel nem megvalósítható. Abban az esetben egyéni órákat is lehet venni, amelyeken ugyanúgy elsajátíthatod azt  a tudást, amelyre szükséged lehet ahhoz, hogy a meglévő problémáid kialakulásának az okára nagyobb rálátásod legyen és a megszüntetése is megtörténhessen önrehabilitáció formájában.

Amennyiben néhányan (minimum 4 fő) összefogtok, – mert úgy szeretnétek, hogy csak Ti legyetek egy csoportban, – akkor előre leegyeztetett időpontokban helyszínre is örömmel kimegyek Szegeden vagy Orosházán.

A honlap különböző menüpontjai alatt olyan hasznos információkat találsz, amelyek segíthetnek abban, hogy többet meg tudj a módszer kidolgozójáról Kriston Andreáról, a módszerről, rólam, a tanfolyamokról és olvashatsz eredményekről is, amelyeket a részvevők osztottak meg velem.

Sok szeretettel várlak! Kracker Gyöngyi