A tréningről

Régi vágyam vált valóra azzal, hogy egy évet Kriston Andreától tanulhattam és olyan tudás birtokába kerülhettem általa, amellyel még többeknek tudok segíteni az egészségük megőrzésében vagy helyreállításában. Egy olyan rejtett terület egészségvédelmével foglalkozom, amelyről kevés szó esik. Intimebb beszélgetések során viszont kiderül, hogy sokaknak van problémája a medencefenék izomzatával, az alhasi szervek működésével és egyre több a női szerveket érintő megbetegedés is. Ezek a funkció zavarok kialakulhatnak izomgyengeség és helytelen szokások miatt is, de nagyban szerepet játszhat az is, hogy nem a női természetnek megfelelő az életmód és a gondolkodás.

Egy 12 órás (3×4, 4×3, 2×6) tanfolyam során megtanítom azokat a gátizom erősítő gyakorlatokat, amelyek rendszeres gyakorlásával az altest izomzatának és kötőszöveteinek az egészsége helyreállítható, a szervi működések is javíthatóak. Átadom azokat az anatómiai és élettani ismereteket, melyek birtokában megérthetőekké válnak a tünetek kialakulásának az okai valamint a probléma létrejöttének lelki hátterére is rávilágítok. A cél, hogy mindenki olyan tudással távozzon, amellyel képes átlátni és megérteni azt, hogy min szükséges változtatnia az életében ahhoz, hogy egy egészségesebb és örömtelibb női életet tudjon élni.

A tanfolyamon nem kell megosztani másokkal, hogy ki milyen gondja miatt vesz részt. Egy kérdőív kitöltése után csak én szerzek tudomást arról, hogy kinek milyen egészségügyi gondja van és ezeknek az információknak a birtokában tudom az egyéni mozgásprogramot összeállítani, amelyet a tanfolyam végén megkapnak a résztvevők. A hozzám került információkat természetesen bizalmasan kezelem. Fontos tudnivaló, hogy a módszer nem alkalmaz testüregbe helyezhető eszközöket.

Nagy öröm számomra a tanítás, hogy segíthetek és hálás vagyok a bizalomért! Szeretettel várlak!

“Tabu helyett öröm!” – Kriston Andrea