Kérdezz-felelek

 “Meg kell majd osztanom másokkal, hogy milyen problémával megyek?”

A tanfolyamon nem kell megosztani a jelenlévőkkel, hogy ki, milyen gondja miatt van jelen. Az első alkalommal mindenki kitölt egy kérdőívet, amit csak én olvasok el és a tréning végén vissza is adom a kitöltőjének egy egyéni mozgásprogrammal együtt. A kérdőívre nem kell nevet írni, csak jeligét és természetesen a kapott információkat a legnagyobb diszkrécióval kezelem. A kérdésre adott válaszok támpontot adnak számomra, hogy miképpen alakítsam a mondanivalómat, hogy mindenki megkapja azt a tudást, amire szüksége van ahhoz, hogy eredményes legyen majd az otthoni gyakorlása.

“Biztosan meg tudom tanulni a tornát?”

Akiben ehhez hasonló bizonytalanság felbukkant, azokat megnyugtatom, hogy mindenki el tudja sajátítani azt a tudást, amellyel azután eredményt tud elérni, kivétel az az eset, amikor a gát izma bénulás következtében tudatosan nem mozgatható. Természetesen csak rendszeres gyakorlással lehet fejlődést elérni!

A Kriston Intim Torna módszere 31 éve folyamatosan fejlődik. A mozgásanyaga olyan speciálisan és aprólékosan van felépítve, hogy ezen lépésről-lépésre végig haladva a résztvevők azt veszik észre magukon a tanfolyam végére, hogy olyan tudatos mozgásokra képesek a medencealapi izmaikkal, amelyet nem is feltételeztek magukról. Ez a megtapasztalás hihetetlen önbizalmat tud adni, amely kihatással lehet az élet más területeire is!Felmérések szerint a tanfolyamot végzett nők 97 %-a nyilatkozott úgy, hogy a tréningen tanultak és tapasztaltak pozitívan hatottak az önértékelésükre. Lefordítva…. Másképpen mentek haza a tanfolyamról, amit ahogy odaérkeztek.

Bármely korosztály el tudja sajátítani a torna mozgásait. Jó példa erre azoknak az idős néniknek az esete, akik Kriston Andreához jártak a Rókus kórházba megtanulni a tornát. Nagy lelkesedéssel és rendszeresen gyakoroltak és olyan gáti izomerejük lett, hogy a fiatalabbak is megirigyelhették őket. Csak az tudja milyen érzés a pelenkát elhagyva élni, aki ezt már megtapasztalta.

Bízom benne, hogy tudtam segíteni abban, hogy az önmagadba vetett hited megerősödjön és elindulj Te is tenni magadért!